Onze boosters

Dit zijn onze boosters

Ferry Willeijns

“De wereld van CRM is fantastisch, en het kanaal e-mail heeft mijn hart gestolen! Met 12 jaar strategische, tactische en operationele ervaring in dit vakgebied is de ambitie nog even vurig als op mijn eerste werkdag! Geen uitdaging is te groot en geen project te klein. Succesvolle projecten zijn onder andere LeasePlan, Voicebooking.com en Keesing.”

ferry@funnelboost.nl
06 – 41 766 220

Kevin Ruhe

“In de afgelopen 10 jaar heb ik ervaring op het gebied van e-mailmarketing en CRM opgedaan bij grote en kleine bedrijven. Het mooie is dat ik mijn achtergrond in de psychologie kan gebruiken in het e-mailmarketingvak. Ik ben inzetbaar voor zowel strategische, technische als operationele e-mailmarketing vraagstukken.”

Met een nominatie voor E-mail Professional Of The Year op zak, weet je zeker dat je de juiste expertise in huis haalt. Succesvolle projecten waar Kevin aan werkt zijn onder andere GAMMA, Swiss Sense, Anylamp, Loavies, Bakker.com en Dokteronline.com. 

kevin@funnelboost.nl
06 – 52 601 828

 Waarom Funnelboost?

Een funnel is een denkbeeldige trechter die bezoekers leidt naar aankoop of actie. Die funnel begint bij zoveel mogelijk bereik en eindigt bij wat het je oplevert. Vaak worden funnels alleen maar uitgetekend of ingekleurd op basis van mega veel bezoekers en dan “fingers crossed” dat er onderaan de streep nog iets overblijft. Daar brengen wij Funnelboosters verandering in!

Slimme techniek inzetten om je doelen te bereiken

Wij kunnen jouw funnel laten boosten door gebruik te maken van de data die je al hebt. En helpen je bij het verzamelen van nieuwe data. We gebruiken slimme tools en technieken om zoveel mogelijk van je klanten de complete funnel te laten doorlopen én het gewenste doel te bereiken.

Dat zijn wij: Funnelboost. Eigenzinnige en vakgedreven e-mailmarketing specialisten die je nodig hebt om jouw e-mailmarketing een boost te geven.

Wij staan voor je klaar!
Neem contact met ons op.