Dit is Funnelboost

Wij zijn Funnelboost, e-mailmarketeers en customer data specialisten. We houden van mensen én van techniek. En daarom is de combinatie van e-mailmarketing en marketing automation ook zo mooi, vinden wij. Het gaat om een boodschap of doelstelling waarbij je mensen aanzet tot een actie, maar dan met gebruik van moderne technieken.

 

Let’s make it personal

Meer dan 20 jaar ervaring om uit te putten

We hebben ruim 20 jaar kennis en ervaring opgedaan, die wij nu inzetten om jouw e-mailmarketing te boosten. Dit doen we samen. Voor de korte en lange termijn met onze innovatieve, klantgerichte oplossingen en unieke werkwijze.

We zijn er voor groot, klein, beginners en gevorderden

Van MKB tot multinational, van klein tot groot. We helpen jou met je specifieke e-mailmarketingvraagstuk, geen uitdaging is ons te gek. Wij staan in elke fase voor je klaar. Van strategie tot uitvoering, we hebben zowel ervaring aan de klant- als de bureauzijde dus we begrijpen de pijnpunten van beide kanten.

Verdoe je tijd niet door het allemaal zelf uit te vinden maar schakel onze expertise in om samen direct succes te boeken.

Waarom Funnelboost?

Een funnel is een denkbeeldige trechter die bezoekers leidt naar een actie of aankoop. Die funnel begint bij zoveel mogelijk bereik en eindigt bij wat het je oplevert. Vaak worden funnels alleen maar uitgetekend of ingekleurd op basis van mega veel bezoekers en dan fingers crossed dat er onderaan de streep nog iets overblijft.

Succesverzekerd, bij álle bezoekersaantallen

Daar brengen wij Funnelboosters verandering in! Je hebt namelijk niet mega veel bezoekers nodig om veel te bereiken. Wij kunnen jouw funnel serieus laten boosten door alle klanten die je nu al hebt, alle data die je nu al hebt, slim in te zetten. Waardoor je met iets wat je al verzameld hebt (data) een mooier resultaat onderaan de streep overhoudt.

Klinkt simpel toch?

Met de juiste tools zorgen wij voor een geoliede machine. Dat zijn wij: Funnelboost. De eigenzinnige en vakgedreven e-mailmarketing specialist die je nodig hebt. Om jouw e-mailmarketing een boost te geven om te groeien.

 

Wij staan voor je klaar!
Neem contact met ons op.