Boosting diensten

Wij creëren waarde vanuit kennis

Funnelboost heeft een frisse kijk op het e-mail kanaal. We helpen jou om je resultaten te laten stijgen door gepersonaliseerde, datagedreven e-mailmarketing uitingen.

Waar wij je mee helpen

E-mail Marketing

Wij helpen jou zowel strategisch als operationeel met je e-mailmarketing.

Of je nu handen tekort komt bij het bouwen van je e-mail campagnes of je wilt een compleet uitgewerkte e-mailmarketing roadmap, wij zijn er om je te helpen met onze data gedreven aanpak.

Marketing Automation

Bij marketing automation draait alles om het reageren en sturen op het gedrag van je klanten. We ontwikkelen we e-mailcampagnes die volledig automatisch verlopen op basis van het gedrag en de aankoophistorie van jouw klanten. Dit stelt je in staat om heel relevant en gepersonaliseerd te mailen. En dit zorgt voor een optimaal resultaat! 

Customer Data

De beschikbaarheid van een volledig klantprofiel wordt steeds belangrijker. Customer Data Platforms (CDP’s) helpen je bij het samenbrengen en inzetten van die data. Wij zijn gespecialiseerd in CDP implementaties. We helpen je bij het bedenken van je personalisatie strategie tot en met de implementatie van het customer data platform.

Interim

Heb jij (tijdelijk) versterking of ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld omdat je huidige e-mail/ CRM marketeer vertrekt of met zwangerschapsverlof gaat? Onze boosters komen graag  jouw marketingafdeling voor één of meerdere dagen per week versterken. Het zijn allemaal ervaren specialisten met jarenlange ervaring, in zowel corporate als MKB organisaties. 

Wij staan voor je klaar!
Neem contact met ons op.